Zonnepanelen Dakscan

Wij bieden je alle informatie over zonnepanelen van het kopen tot aan installatie, onderhoud en meer.

Bij het gebruik van zonnepanelen begint alles met een dakscan om de best mogelijke layout van de zonnepanelen te bepalen. Hierbij kijken wij onder andere naar een nette manier voor het wegwerken van de bekabeling en het plaatsen van de omvormer op een plaats waar jij als klant geen hinder van hebt.

Alles gebeurd vakkundig en gecertificeerd volgens de NEN1010 norm. Waar veiligheid bovenaan staat.

Dakscan aanvragen

Waarom zonnepanelen?

Energie besparen

Bespaar op je energierekening met je eigen opgewekte zonne-energie

Milieuvriendelijk

Krijg een groene label door het veilig opwekken van schone energie.

Woningwaarde omhoog

Met zonnepanelen stijgt je woning in waarde

Projecten

Enkele van onze projecten voor klanten.

Bekijk meer

Zonnepanelen Installatie

De zonnepanelen installatie wordt gedaan door gecertificeerde erkende professionals. Wij zorgen ervoor dat de zonnepanelen veilig worden gemonteerd op een geschikte plek. Of je nu particulier een installatie nodig hebt of zakelijk voor allebei regelen we dit.

Ontdek hoeveel je kunt besparen door vrijblijvend een offerte op te vragen. Persoonlijk komen wij als zonnepanelen specialist met jou in contact en geven we je vakkundig advies op maat.

Advies op maat

Vele tevreden klanten genieten een zonnepanelensysteem die volledig door ons geregeld is. Afgestemd op jou wensen en situatie.

Zowel zakelijk als particulier kunnen wij voor jou perfect passende oplossing bieden voor het gebruik en besparen met zonnepanelen. Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

Ja, ik wil advies

Kosten Zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van jou wensen en situatie. Voor het bepalen van de prijs komen zaken aanbod als de soort zonnepanelen, de omvormer, installatiekosten, maar ook toebehoren.

Het draait ook niet alleen om de investering, maar vooral ook wat het oplevert. Iedere situatie is verschillend en om de prijs te kunnen bepalen komen we graag persoonlijk vrijblijvend langs voor advies en een prijs op maat.

Veel particulieren en ondernemers hebben zonnepanelen door ons laten installeren. Niet alleen in Eindhoven hebben wij dit gedaan, maar ook in onder andere Helmond, Tilburg en Den Bosch hebben wij prachtige zonnepanelen projecten geleverd.

Ben jij er klaar voor om te besparen met zonnepanelen? Plan een vrijblijvende afspraak in en wij komen bij je langs.
Afspraak maken