Bespaar op je gasrekening met een airco unit

Met de alsmaar duurder wordende energiekosten is een airco unit en zonnepanelen een gouden combinatie.

Want een airco kan niet alleen ruimtes koelen, maar ook verwarmen! Een airco wordt aangesloten op het elektriciteitsnet in je woning of je bedrijf. En wanneer je gebruikmaakt van zonnepanelen kan de energie die je hiermee opwekt, worden gebruikt voor je airco. Hiermee bespaar je enorm op je gasrekening.

Ja, ik wil een airco

Voordelen Airco bij Davaro Solar

Besparen op je gasrekening

Een airco unit en zonnepanelen is een gouden combinatie.

Eén aanspreekpunt, één installatiedag

Een airco unit installeren wij binnen een dag

Verwarmen en koelen

Koelen en verwarmen zijn allebei gemakkelijk in te stellen met een airco.

Verwarmen en koelen met een airco unit

Airco’s zijn niet meer weg te denken in Nederland. De zomers worden steeds warmer. Daardoor zijn een goede werktemperatuur en nachtrust tegenwoordig eigenlijk onmogelijk.

Gelukkig ben je met airconditioning verzekerd van een aangename temperatuur, ook als het buiten 35 graden is. Zo kun je productief blijven. En ’s nachts kun je goed slapen om de volgende morgen fit weer op te staan.

Koelen en verwarmen zijn allebei gemakkelijk in te stellen. Zeker als je maar een korte periode in bijvoorbeeld één ruimte een aangename tempratuur wenst. Je hoeft dus niet je hele woning of bedrijfspand te verwarmen of te koelen. Een airco unit geeft direct warme of koele lucht af.

Airco unit in combinatie met zonnepanelen

Davaro Solar kan je helpen te besparen op je gasrekening door een airco te plaatsen. Heb je nog geen zonnepanelen? Ook dan is het mogelijk een airco te laten plaatsen. De beste combinatie is die met zonnepanelen, omdat je gratis energie op je dak opwekt die je kunt gebruiken voor je airco unit.

Offerte aanvragen

Eén aanspreekpunt, één installatiedag

Wanneer je ervoor kiest Davaro Solar een airco unit te laten plaatsen, realiseren wij de installatie binnen een dag. Dat doen we samen met een eventuele installatie van zonnepanelen. Kortom: één aanspreekpunt en één installatiedag.

Top 5 beste airco units fabrikanten

Er zijn veel verschillende merken airco units. Wij maken gebruik van gerenommeerde merken zoals LG, Mitsubishi, Toshiba, Electric en Daikin airco-systemen.

Wij installeren airco units in een straal van vijftig kilometer rond Eindhoven. Zoals in Heeze-Leende, Geldrop, Valkenswaard enzovoorts.

Klaar om een airco te laten installeren? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.
Contact opnemen